Σάββατο, 29 Μαΐου 2010

ΕΔΑΔ και... βρώμικη δικαιοσύνη

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αφού έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια όλες τις προηγούμενες αποφάσεις του (που καταδίκαζαν του κλέφτες, τους εποίκους και τους καταπατητές των ελληνοκυπριακών περιουσιών), τελικά έστειλε στο διάολο τους νόμιμους ιδιοκτήτες και τους κληρονόμους των, με το να παραχωρήσει προτεραιότητα στον νυν χρήστη (δηλαδή στον έποικο ή και στον καταπατητή).

Με χθεσινή απόφασή τους, οι Μαντέληδες του ΕΔΑΔ, έδωσαν τον πρώτο λόγο στον έποικο ή και τον καταπατητή των ελληνοκυπριακών προσφυγικών περιουσιών, γιατί θεωρούν ότι 35 χρόνια μετά, οι ελληνοκύπριοι κληρονόμοι έχουν... "αποξενωθεί από τις περιουσίες τους"!!!

ΕΔΑΔ : πρωτοπόρος το ξέπλυμα βρώμικου... κτήματος./

Με έκπληξη
Κάπα

ΥΓ. Συμπέρασμα: όποιος κλέβει και εποικίζει, τον καταδικάζουμε επί 35 χρόνια. Μετά όμως τον... ανταμείβουμε για την υπομονή του και του χαρίζουμε τα κλεμμένα.
Ωραία δικαιοσύνη!
Να τη χαίρονται!

1 σχόλιο:

Kαπα είπε...

Οπότε, μάλλον διαγράφουμε οριστικά τις κατεχόμενες περισουσίες μας. (Μείναμε με τα... έγγραφα ιδιοκτήσίας στο... χέρι.)

Ελπίζαμε πως ίσως κάποτε θα παίρναμε τουλάχιστον έστω και το 1/20 της αξίας τους ως αποζημίωση και θα μπορουσαμε να στηρίξουμε το παιδί λίγο καλύτερα.

Τώρα, μετά από αυτήν την εξέλιξη, το περιουσιακό μάλλον έχει λήξει.

Με εκτίμηση

Κάπα

ΥΓ. Ευτυχώς αυτό το κακό μαντάτο ήλθε σε μια περίοδο χαράς και αισιοδοξίας. Το παιδί μας εδώ και ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ.