Παρασκευή 25 Αυγούστου 2006

Κετονογόνος Δίαιτα ή Κετογόνος ή Κετογενής ή Κετονική Δίαιτα

Πληροφορίες για την Κετονογόνο Δίαιτα (Ketogenic Diet) στο άλλο μπολγ μου.
Είναι στη διεύθυνση:
Με αγάπη - Παράγραφος
.
.
.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
----------------------

Συνεχίζεται η Δωρεάν διανομή των dvds. Παραλάβαμε νέα παρτίδα με ελληνικούς υποτίτλους και καθαρή εικόνα.

Σήμερα κυριακάτικα (27/8/06) -για τους εθελοντές δεν υπάρχουν αργίες, παραλάβαμε άλλη μία παρτίδα από 100 dvds με την ταινία (Fist do no harm - "Η δύναμη της Αγάπης") για την Επιληψία και την Κετογονική Δίαιτα.

Παρακαλώ στείλτε μας τώρα με ιμέιλ τη διεύθυνσή σας κι εμείς αμέσως θα σας αποστείλουμε την ταινία ταχυδρομικώς ΚΑΙ όπως πάντα, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Όσοι, επίσης, έχετε παραλάβει προβληματικά dvds (δυστυχώς μας ξέφυγαν μερικά) παρακαλούμε ΤΩΡΑ να στειλετε ξανά τα στοιχεία σας (με ιμέιλ) για να σας ταχυδρομήσουμε νέο αντίγραφο με ελλην. υποτίτλους και καθαρή εικόνα! Μη διστάσαστε, περιμένουμε!

Ό,τι λέμε το εννοούμε. Γι΄ αυτό επαναλαμβάνουμε: σπεύσατε να παραλάβετε την ταινία ΤΩΡΑ! Χάρη θα μας κάνετε!

Μέχρι στιγμής έχουμε αποστείλει περισσότερα από 500 αντίγραφα, εντελώς δωρεάν και με τη σύμφωνη γνώμη του παραγωγού και σκηνοθέτη φίλου μας Τζιμ Αμπράχαμς, για τον οποίο έχουμε μιλήσει στο ποστ με τιτλο "Ο Αμερικάνος Φίλος". Θυμίζουμε ότι τα έξοδα καλύπτονται από έναν αρκετά ευκατάστατο κύπριο συμπολίτη μας που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος.

Με αγάπη - Παράγραφος

12 σχόλια:

paragrafos είπε...

Ολα τα σχόλια για την Κετονογόνο Δίαιατα (κείμενο που έχει μεταφραστεί από τα αγγλικά στα ελληνικά) τα μετέφερα στην σχετική σχελίδα που σας παραπέμπω

http://epilhpsia.blogspot.com/2006/08/ketogenic-diet-epilepsy-action.html

Οποιος επιθυμεί, βέβαια, μπορεί να αφήσει το σχόλιο του εδώ.

Με αγάπη

Παράγραφος

paragrafos είπε...

harry reloaded said...
Καλυτερα λαηβ παρα πριβέ σχολιο...Γιατι να μην επεκτεινετε την ευεργετικη σας επιδραση,περαν Κυπρου & "Ελ." & σε ενα αλλο αδελφο εθνος ? Η΄& σε ολα τα Βαλκανια που ζουν στο μεσαιωνα της αντιληψης επιληπτικων σαν " σακατηδων" / αναπηρων ?
------------------------------

Να σας πω: ήδη έχουμε στείλει (αγγλόγλωσσα) αντίγραφα της ταινίας (μεσω Ελλήνων και Ελληνοκυπρίων μεταναστών σε φίλους τους)στη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Δανία και την Τουρκία - όχι πολλα, καμιά τριανταριά όλα κι όλα, αντιστοίχως σε γάλλους, γερμανούς και τούρκους.

Στη Γαλλία και τη Γερμανία όπως και τη Δανία υπάρχει σοβαρή Ομοσπονδία στήριξης των ατόμων με επιληψία.
Στην Τουρκία δεν ξέρουμε τι γίνεται. Το χειρότερο όμως απ΄ όλα είναι ότι ενώ εμείς από την Κύπρο μπορούμε να στείλουμε γράμμα στην Τουρκία (μέσω Ελληνικών ταχυδρομείων) το αντίθετο δεν μπορεί να γίνει. Επίσης όπως μάθαμε, αν ο εκεί Συνδεσμος αποκτήσει επαφή μαζί μας, θα χάσει την χρηματοδότηση απο το κρατος. Αξίζει τον κόπο να τους βάλουμε τους ανθρώπους σε τέτοια δοκιμασία;

Εδώ, ακομα και με τους Τουρκοκύπριους έχουμε δυσκολίες επειδή εγείρονται ηλίθια ζητήματα, δήθεν πολιτικά: θα τον πούμε σύνδεσμο "βόρειας Κύπρου" ή "τουρκοκυπριακό Συνδεσμο";

Ξέρετε τι είναι επί μια βδομάδα να με ταλαιπωρούν με τέτοιες μικρότητες; Ωσπου κάποια στιγμή κουράστηκα. Βλέπετε, κι εμείς έχουμε ανάγκη την χρηματοδότηση απο το κράτος (μέχρι στιγμής δεν έχουμε παρει μία λίρα). Αξίζει λοιπόν να πάω κοντρα στο κατεστημένο και να στερηθεί ο Σύνδεσμος την πιθανή, ίσως, κάποτε χρηματοδότηση;

Και μη νομίσετε: τα μέλη του Συνδέσμου είναι τρεις κι ο κούκος. Οι περισσότεροι φοβούνται, ντρέπονται... Εμείς όμως...

Ζητήσαμε (και απο τον ερχόμενο μήνα θα το προτείνουμε πιο επισημα) από τον κο Τζιμ Αμπράχαμς να κανουμε έδώ στην Κύπρο ένα διεθνές παράρτημα του "Τζάρλυ Φαουντέισν" με χώρο δράσης την νότια Ευρώπη και την Μέση Ανατολή. Περιμένουμε.

Οσο κι αν σας φανεί παράξενο, το πιο σημαντικό αλλά και πιο χρονοβόρο είναι να εξασφαλιστεί η νομιμότητα και η διαφανεια σε αυτές τις δραστηριότητες. Δίχως αυτήν την προϋποθεση, εμείς δεν κανουμε τίποτε.

Με αγάπη

Α.

amelaco είπε...

Έστω και καθυστερημένα (λόγω μετακομίσεων, διακοπών και λοιπών υποχρεώσεων) ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ταινία η οποία έφτασε και στα δικά μου χέρια και στα χέρια της φίλης μου στην Τουρκία. Διάβασα τις δυσκολίες που έχετε με τους Τούρκους και Τουρκοκυπρίους και δαγκώθηκα...Είναι τόσο κρίμα. Άλλα ήδη όσα κάνετε είναι τόσα πολλά και είναι ακόμα αρχή, δεν χτίζονται όλα σε μια μέρα.Να μας πείτε κι αν υπάρχουν τρόποι να βοηθήσουμε! Δηλώνω εθελόντρια! Αμελή :)

amelaco είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Artanis είπε...

Ελπίζω να μην υπάρξουν προβλήματα με το παράρτημα του "Τσάρλυ Φαουντέισιον"...

Ξέχασα να σου πω ότι τις ταινίες τις θέλουμε όπως σας βρίσκονται και είναι πιο εύκολο για σας...

:-)

Και ξέχασα να σας πω...

Φιλούούμπες!

Ό,τι χρειαστείτε, μέιλ...

paragrafos είπε...

harry reloaded said...
Αυτα ειναι τα ενδιαφεροντα που πρεπει να μαθουμε...Τα λυσσαλεα εμπαργκα ενθεν κακειθεν . Απο Οκτωβριο να μας αποκαλυψετε την πραγματικοτητα σε Κυπρο," βορεια & νοτια ".

29 Αύγουστος, 2006 01:14
--------------------------------

Δυστυχώς, αγαπητέ Χάρρυ, να νέα δεν είναι ευχάριστα. Η γραφειοκρατία του Υπουργείου Υγείας, ενώ στην αρχή έδειξε ενδιαφέρον, μας τα γύρισε: δεν χρειάζονται, λένε, διαιτολόγοι από την Αμερική...

Θα επανέλθω

Με αγάπη

Α.

paragrafos είπε...

amelaco said...
Έστω και καθυστερημένα (λόγω μετακομίσεων, διακοπών και λοιπών υποχρεώσεων) ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ταινία η οποία έφτασε και στα δικά μου χέρια και στα χέρια της φίλης μου στην Τουρκία.
-----------------------------

Αγαπητή μας Αμελή,

εμείς σ΄ευχαριστούμε που μας έδωσες την ευκαιρία να βοηθήσουμε έναν δήθεν αιώνιο... "εχθρό"!!!

Πες στη φίλη σου, σε παρακαλούμε, πως είμαστε στη διάθεσή της και των γονιών της! Οτι, αν έχουν απορίες, μπορουμε να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικώς μαζί τους και να τους μιλήσουμε (στα αγγλικά). Να μη ντραπούν να ρωτήσουν ό,τι θέλουν!

Ή, αν θελει η φιλη σου, μπορει να στείλει σε σένα τα ερωτήματά της, εσύ τα δίνεις σε μας και φτιάχνουμε ωραία συζήτηση.

Και πάλι σ΄ ευχαριστούμε

Με αγάπη

Α.

paragrafos είπε...

@ Artanis

Καρδουλα μου,

οι οδηγίες που μου έδωσες είναι θαύμα!!! Περιμένω πώς και πώς να τις αξιοποιήσω.

Με αγάπη

Α.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να μάθω περισσότερα ίσως και κάποιον να με βοηθήσει στο ξεκήνιμα της δίαιτας για το μικρό μου 4,5 ετών που έχει επιληψία μετα απο εγκεφαλικό όταν ήταν 4 μηνών.Μαρία Χανιά Κρήτης τηλ 6974381863
Εmail.BIKAKIMARIA@YAHOO.GR

paragrafos είπε...

Anonymous said...
Θα ήθελα να μάθω περισσότερα ίσως και κάποιον να με βοηθήσει στο ξεκήνιμα της δίαιτας για το μικρό μου 4,5 ετών που έχει επιληψία μετα απο εγκεφαλικό όταν ήταν 4 μηνών.Μαρία Χανιά Κρήτης τηλ 6974381863
Εmail.BIKAKIMARIA@YAHOO.GR

09 Οκτώβριος, 2006 12:15
---------------------------

Αγαπητή κυρία Μαρία,

Μας συγχωρείτε που αργήσαμε τόσο πολυ να σας τηλεφωνήσουμε!!!

Δεν προσέξαμε το μήνυμά σας εδώ! Συνήθως οι επισκέπτες μας βλέπουν το ιμέιλ μας στο προφάιλ

είναι το

paragrafos@cytanet.com.cy

Και πάλι συγγνώμη!!!

Μόλις τώρα το είδα και αμέσως σας τηλεφωνήσαμε.

Θα τα πουμε εκτενέστερα τηλεφωνικά όπως κανονίσαμε στη μία το μεσημερι.

Με φιλικά αισθήματα

Κώστας

Ανώνυμος είπε...

Ξεκινήσαμε την Τετάρη 13/12/2006 Ευχηθήτε μας καλή τύχη και κουράγιο θα μάθετε νεα μας σύντομα.Μαρία Χανιά .
Ευχαριστούμε !!!!!!!

paragrafos είπε...

Καλη μου Μαρία,

σου εύχομαι μέσα μέσα μέσα από την καρδιά μου και την ψυχή μου, όλα να πάνε κατευχήν!!!

Εύχομαι να έχετε καλό διαιτολογο, γιατί ο ανειδίκευτος ή και ο διαιτολόγος δίχως ενημερωση, δεν μπορεί να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα!!!

την αγάπη μας

τις ευχές μας

Α + Κ + Μ-Φ