Δευτέρα 26 Ιουνίου 2006

Το υπόγειο τής αφθονίας (και το τίμημα)

Το υπόγειο της αφθονίας (και το τίμημα) (24/06/2006) . Το έγραψα προ ημερών προκειμένου να φιλοξενηθεί ως "ποστ" στο blog (διαδικτυακό ημερολόγιο) τού πολυαγαπημένου μου Νίκου Δήμου - όπως και έγινε. Αν επιθυμείτε να το διαβάσετε, πηγαίνετε εδώ: http://doncat.blogspot.com/2006/06/blog-post_24.html

Με αγάπη - Παράγραφος


Προσθήκη 3ης Ιουλίου 2006:
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στα πλαίσια της καμπάνιας που προετοιμάζουμε (ενημέρωση για την ΕΠΙΛΗΨΙΑ) διανέμουμε εντελώς δωρεάν την ταινία του Τζιμ Αμπραχαμς (λεπτομέρειες στα δυο προηγούμενα ποστς) με τη Μέριλ Στρηπ, η οποία πρωταγωνιστεί στο ρόλο μια μάνας που αγωνίζεται να σώσει το παιδί της που πάσχει από φαρμακοανθεκτική επιληψία - τελικά βρίσκει τη λύση στην ΚΕΤΟΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ.
Η αναπαραγωγή των DVDs είναι νόμιμη καθώς μας έχει παραχωρήσει ο σκηνοθέτης και παραγωγός τα δικαιώματα χρήσης (κατά βούλησιν) για το ελληνόφωνο κοινό.
Την αναπαραγωγή και τα έξοδα αποστολής τα έχει αναλάβει εθελοντής Κύπριος που παραπονιεται για το χαμηλό κόστος τής συνεισφοράς του!!!
Σας παρακαλούμε, στείλτε τώρα με ιμέιλ τη διεύθυνση ή την ταχ. θυρίδα σας (αν θέλετε με το νικ σας κι όχι με το ονοματεπώνυμό σας) και εντός μιας βδομάδας περίπου θα παραλάβετε το εν λόγω DVD.
Με αγάπη
Α.

66 σχόλια:

paragrafos είπε...

Θα ήταν προτιμότερο, τυχόν σχόλιά σας, σχετικά με το διήγημα, να τα αφήνετε κυρίως εκεί, στο μπλογκ του αγαπημένου ΝικόΔημου, κάτω από το διήγημα.

Εννοείται πως, αν θέλετε, μπορείτε και εδώ να αφήνετε ό,τι σχόλιο επιθυμείτε!

Με πολλή-πολλή αγάπη

Παράγραφος

paragrafos είπε...

Στην κύπρο δεν λέμε "κάνει ζέστη" αλλά "έχχει πυρά"!

kyriaz είπε...

Αγαπητή paragrafos,
το κείμενό σας, εξαιρετικό.Όταν συνδυάζεται η προσωπική περιπέτεια,τα βιώματα με τις ιστορικές αναφορές,τότε η λογοτεχνία βρίσκει το αληθινό της νόημα...
Κι εμένα δε μ' αρέσουν οι συγκρίσεις,αλλά νομίζω πως αυτό που γράψατε είναι κάτι το ξεχωριστό...
(Προτίμησα να σας απαντήσω στο δικό σας χώρο,γιατί ο άλλος είναι τεράστιος,με πολλούς συμμετέχοντες και μάλλον πάσχω από...αγοραφοβία!...)

Με εκτίμηση
kyriaz

Αλεξία Ηλιάδου (synas) είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Jason είπε...

χαχα harry reloaded πλάκα έχεις!

paragrafos είπε...

Είναι να τον πετύχεις σε καλή διάθεση.

Άμα όμως τον πετύχεις στα νεύρα του, ούτε ψύλλος στον κόρφο σου.

Εκτός άν φοράς τη φανέλα των Ηνωμένων Εθνών ή τού Ερυθρού Σταυρού.

Με αγάπη

Παράγραφος

Eleni63 είπε...

έλεγα και εγώ μήπως έχει τίποτε καινούργιο! μου άνοιξε η όρεξη...
δεν μπορεί όμως κάτι θα κρύβεται στο θησαυροφυλάκιο.

paragrafos είπε...

@ eleni63

Να σου πω την αλήθεια, αγαπητή Ελένη, το δεύτερο μισό τού Μάη και το πρώτο τούυ Ιουνίου ήταν σκέτη αγωνία... Βλέπαμε ότι πλησίαζε κάποια κριση - είχαν προηγηθεί τα εμβόλια (τα κάναμε εκεί μέσα Μαϊου γιατί νομίζαμε ότι δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος,,,).

Να όμως που ο κεραυνός ξαναχύπησε και αποσυντονιστήκαμε ολότελα. Φοβηθήκαμε τόσο πολύ... Νομίσαμε ότι πήραμε ξανά τη κάτω βόλτα. Αρχίσαμε να τα μαζεύομε για Αμερική. Βρέθηκε όμως ο από μηχανής θεός και η λύση, όπως και η δύναμη να μετατρέψουμε την οικογενειακή μας αγωνία σε αγώνα για την κοινωνία.

Έτσι προέκυψαν και χίλια δυο άλλα διαδικαστικά και γραφειοκρατικά ζητήματα και εκκρεμότητες. Για παράδειγμα, τώρα προσπαθούμε να κάνουμε εμείς την "παραγωγή" των δυο DVDs με ελληνικούς υποτίτλους. Επειδή όλα πρέπει να είναι και να φαίνονται νομιμα, τρέχουμε και δε φτάνουμε. Παράλληλα προετοιμάζουμε μια μεγάλη καμπάνια (ενημέρωση για την επιληψία) στην Κύπρο. Ευχάριστος χαμός...

Όσο για τις δουλειές μας... τα έχουμε φορτώσει στον κόκορα κανονικότατα... αλλά δεν σκάμε και τόσο...

Έχω πάρα πολλά κείμενα. Δυστυχώς είναι ατημέλητα, σχεδόν πρωτόλεια. Θέλουν πολλή δουλειά για να σουλουπωθούν και νόμιζα ότι θα μείνουν εκεί για πάντα ως έχουν.

Υστερα όμως από τη γενναιόδωρη δική σας ενθάρρυνση, ορκίστηκα να μην τα παρατήσω!

Με αγάπη και ευγνωμοσύνη για την ενθάρρυνση

Παράγραφος

Αλεξία Ηλιάδου (synas) είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Αλεξία Ηλιάδου (synas) είπε...

Sorry, Παράγραφε, για τα άσχετα σχόλια. Τα έσβησα. Αλλού ήταν το post για τον κούνελο και μπερδεύτηκα. Νόμιζα, πως ήταν εδώ και το έσβησες.
Συγγνώμη και πάλι...

paragrafos είπε...

synas said...
Sorry, Παράγραφε, για τα άσχετα σχόλια. Τα έσβησα. Αλλού ήταν το post για τον κούνελο και μπερδεύτηκα. Νόμιζα, πως ήταν εδώ και το έσβησες.
Συγγνώμη και πάλι...
------------------------

Αναρωτιόμουνα κι εγώ για τον... κούνελο! Βρήκα τις ερωτήσεις σου πολύ σουρεαλιστικές: έσκασα στα γέλια! - Τις έσβησες; Γι τιμωρία ξαναγράψτες εφτά φορές!!!

Πάντως, το σημερινό σου ποστ είναι εξαιρετικό!

Με αγάπη

Παράγραφος

Αλεξία Ηλιάδου (synas) είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Αλεξία Ηλιάδου (synas) είπε...

Ο.Κ.!
Πού είναι ο κούνελος; Οέο;
(Τις υπόλοιπες 6 τις είπα από μέσα μου…)

apousia είπε...

Καλημέρα αγαπημένη!
Χαίρομαι που όλα πάνε καλά,και που όλα θα πάνε ακόμα καλύτερα!
Να σε ευχαριστήσω για όλα!
Και για το έξοχο αυτό κείμενο,που ακόμα μια φορά,δείχνει,πως υπάρχουν μνήμες,που αν και πυρακτωμένες,έχουν έναν παράξενο τρόπο να μην πονούν..
Μόνο να σε βοηθούν ν'ανεβαίνεις,λίγο ψηλότερα..
Πάντα!

paragrafos είπε...

Α. Ευχαριστίες και

Β. μία συγγνώμη


Α.1 Ευχαριστώ πάρα πολύ την εκλεκτή μου Artanis που με συμβούλεψε να φτιάξω ένα παρακλάδι στο μπλογκ μου, όπου θα συγκεντρώσω ό,τι απολύτως σχετικό με την επιληψία έχω πει μέχρι τώρα, όπως επισης και άλλο πληροφοριακό υλικό όπως λινκς, ντοκυμαντέρ, φόρμες για δωρεάν παραλαβή της ταινίας κλπ.

Α.2 Επίσης ευχαριστώ τον κύριο "το σωστό να λέγεται" που μου πρόσφερε ένα σωρό χρήσιμες τεχνικές πληροφορές τις οποίες μεταβίβασα σε ειδικό προκειμένου να τις πραγματοποιήσει, καθ΄ ότι η αφεντιά μου είναι άσχετη από αυτά.

Εννοείται πώς οι ιδέες σας είναι χρήσιμες, όπως και οι συμβουλές σας. Τώρα άρχισε ο αγώνας και ακόμα βρίσκεται στα σκαριά. Ως εκ τούτου, αναμένω τη συνεισφορά σας σε ιδέες, προτάσεις και εισηγήσεις!



Β. Ζητώ συγγνώμη από όλους σας επειδή δεν είμαι συνεπής απέναντι σας, καθώς ούτε τις επισκέψεις σας ανταποδιδω ούτε και τα σχόλιά σας καλωσορίζω.

Οι νέεες εξελίξεις έχουν στραγγαλίσει πολύ από τον υποτιθέμενο ελεύθερο χρόνο που έκλεβα από την (παραπεταμένη πια)εργασία μου:

πρώτη εξέλιξη: η πρόσφατη περιπέτεια τού παιδιού που μας ανάγκασε, κυριολεκτικά, να αγρυπνούμε ξανά, ευτυχώς για την ώρα... άδικα.

δεύτερη εξέλιξη: το γεγονός ότι προετοιμάζουμε (έδω στην Κύπρο) μια μεγάλη καμπάνια "κατά του στιγματισμού και υπέρ των ατομων με επιληψία" που θα κορυφωθεί σε μια διάλεξη για την σχέση επιληψίας και κετογενικής δίαιτας με προσκεκλημένη μία επιφανή διαιτολόγου που έρχεται για το παιδί μας (με έξοδα του Τζιμ Αμπράχαμς και του Τσάρλυ Φαουντέισον που έχει ιδρύσει ο κύριος Τζιμ) και επί τη ευκαιρία θα δώσει τη σχετική διάλεξη (μετά θα ακοληθήσει συνεστίαση και μουσική βραδιά με ντόπιους ποιοτικούς εθελοντες καλλιτέχνες και χορευτές).

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Σας παρακαλώ μην εκλάβετε την ασυνεπή συμμετοχή μου στα δια-μπλογκιακά ως μεγάλη αγένεια.


Σας ευχαριστώ για την κατανόηση

Με αγάπη

Παράγραφος

27 Ιούνιος, 2006 09:53

paragrafos είπε...

Καρδούλα μου, Απουσία μου! πού είσαι; Ήλθες στα μέρη μας;;; (Σε θέλω οπωσδήποτε! Επικοινώνησε μαζί μου! - Δουλεύει το ιμέιλ σου;)

Σ΄ αγαπώ

Α.

apousia είπε...

Έγραψα καλή μου το μεσημέρι.
Το πήρες?

paragrafos είπε...

apousia said...
Έγραψα καλή μου το μεσημέρι.
Το πήρες?
------------------
Αργήσαμε αλλά τα καταφέραμε!

Με αγάπη

Α.

apousia είπε...

Κι άλλο ένα σήμερα το πρωί..

Με απέραντη αγάπη,

Η φίλη σου.

mickey είπε...

Αγαπητή Παράγραφος,

Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να σου εκφράσω τη συμπαράστασή μου και να ευχηθώ ότι καλύτερο για την κόρη σου. Είχα την εντύπωση πως άφησα κι ένα σχόλιο στο post σου με τίτλο "Ο... απρόβλεπτος αμερικάνος Φίλος" στις 19/6, αλλά προφανώς το είχα αφήσει να κρέμεται στο preview και μετά έκλεισα το PC :(

Το κείμενο σου στο blog του ΝΔ ήταν απλά υπέροχο, αλλά έλειπα το Σ-Κ και το moderation που υπάρχει εκεί με αποθαρρύνει από το να σχολιάζω τα post τις επόμενες μέρες.

Δέξου λοιπόν από δω μέσα τα θερμά μου συγχαρητήρια, τόσο για το συγκεκριμένο κείμενο, όσο και για όσα μοιράζεσαι μαζί μας στη μπλογκόσφαιρα με τα post και τα σχόλιά σου.

Θα σου στείλω και ένα email με ευρύτερα θέματα (απείχα λόγω φόρτου εργασίας και τεχνικών προβλημάτων σχεδόν εντελώς για περίπου δέκα μέρες και τώρα διαπίστωσα πως συνέβησαν αρκετά).

Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλα!

Με αγάπη,

Μιχάλης

Artanis είπε...

Σου έστειλα e-mail.....

ΤΟ ΠΗΡΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;

Έχω τρομάξει με την κατάρα των e-mail μας.....

Σε φιλώ, κούκλα μου

paragrafos είπε...

Artanis said...
Σου έστειλα e-mail.....

ΤΟ ΠΗΡΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;

Έχω τρομάξει με την κατάρα των e-mail μας.....

Σε φιλώ, κούκλα μου
----------------------------

Καλή μου, σχεδόν αμέσως σου απάντησα! Έλαβες την απάντησή μου; Αν όχι, στείλε μια άλλη διευθυνση!

Σε φιλώ - με αγάπη

Α.

paragrafos είπε...

@ mickey

Αγαπητέ Μιχάλη,

σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Ασφαλώς δεν θα ήθελα να κλέψω χρόνο απο την εργασία σου. Όταν μπορέσεις μου στέλνεις τις εισηγήσεις σου - ξέρω ότι είναι πολύτιμες επειδή η πείρα σου και οι γνώσεις σου σε αυτά τα ζητήματα είναι πάμπολλες.

Εγώ δυστυχώς έχω άγρια μεσάνυχτα και δεν τολμώ να κάνω πειράματα από το φόβο μήπως κάνω καμιά κουταμάρα και πάθει το μπλογκ μου ζημιά.

Όποτε μπορείς είμαι στη διάθεσή σου

Σε ευχαριστώ πάρα, μα πάρα πολύ

με περισσότερη αγάπη και εκτίμηση

Παράγραφος

George Sou είπε...

Καλησπέρα, καλησπέρα παρακολουθώ ανελλιπώς, μα σχολιάζω αραιά. Δε θέλω να σε βαρύνω με μια απάντηση ακόμη. Τα πάτε καλά και πολύ χαίρομαι, πάντα έτσι και καλύτερα.

Αλεξία Ηλιάδου (synas) είπε...

Καλημέρα, Παράγραφε!
Δε μου λες, έπρεπε να τα έχω λάβει τα DVD μέχρι τώρα; Γιατί δεν έχει έρθει τίποτα. Κάπου έγραψες, να σε ενημερώσουμε, αν δεν έρθουν.

paragrafos είπε...

synas said...
Καλημέρα, Παράγραφε!
Δε μου λες, έπρεπε να τα έχω λάβει τα DVD μέχρι τώρα; Γιατί δεν έχει έρθει τίποτα. Κάπου έγραψες, να σε ενημερώσουμε, αν δεν έρθουν.
-----------------------------

Καλημέρα - καλημέρα!!!

Δόθηκε προτεραιότητα στους "άμεσα" ενδιαφερομένους.

Τη Δευτέρα όμως εστάλη η τελευταία παρτίδα. Κανονικά θα πρέπει να έχουν φτάσει το πολύ μέχρι αύριο. Από το εδώ ταχυδρομείο που είπαν ότι το αργότερο Πέμπτη με Παρασκευτή θα είναι εκεί. Δεν ξέρω τα ελλην. ταχυδρομεία τι... διαθέσεις έχουν.

Ας περιμένουμε μέχρι αύριο και βλέπουμε.

Σας παρακαλώ, ενημερώστε με ξανά!

Ευχαριστώ πολύ!

Με αγάπη

Παράγραφος

Αλεξία Ηλιάδου (synas) είπε...

Έχεις ακούσει που λένε
«Καλομελέτα κι έρχεται»;
Ήρθε. Τώρα.

paragrafos είπε...

synas said...
Έχεις ακούσει που λένε
«Καλομελέτα κι έρχεται»;
Ήρθε. Τώρα.
-----------------

Μπράβο, μπράβο!!!

Νομίζω ότι θα φτιάξω ένα ποστ για την ταινία.

Ελπίζω να μη διστάσουν κι άλλοι να μου ζητήσουνε την ταινία!




ΞΑΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ (Μέριλ Στρηπ σε σκληνοθεσία Τζιμ Αμπράχαμς) ΓΙΑ ΤΗΝ παιδική φαρμακοανθεκτική ΕΠΙΛΗΨΙΑ και τη ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ κετογενικη δίαιτα ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΄Η ΤΗΝ ΤΑΧ. ΘΥΡΙΔΑ ΤΟΥ ΜΕ ΙΜΕΙΛ.

Αποστέλλεται εντελώς δωρεάν!

Σας παρακαλώ, μη διστάζετε!

Σας ευχαριστωωωωωω!

Με απέραντη αγάπη

Παράγραφος

mariospi είπε...

paragrafos, να κάνετε τα σχετικά «κουτσοδούλια» στα «ατημέλητα» κείμενα που έχετε και να μας τα προσφέρετε...

An-Lu είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
An-Lu είπε...

Γλυκιά μου Παράγραφε,
δεν σε ξέχασα, ψάχνω ακόμα αυτό που σου είχα πει σε προηγούμενο σχόλιο.
Περισσότερα σε μέιλ προσεχώς.
Φιλικά,
Αν-Λου

Αλεξία Ηλιάδου (synas) είπε...

...σαν άτακτη έφηβη, θα κρυφοκοιτώ με πονηριά και θαυμασμό τα ρωμαλέα και γυμνά μπράτσα των σκληραγωγημένων εργατών, που με το πείσμα τού αντρίκιου θώρακά τους τσακίζουν τις κροκάλες των βουνών...

!!! Παράγραφε...

paragrafos είπε...

@ g help me

Δεν μας βαραίνουν οι απαντήσεις στους ευγενικούς ανθρώπους - η βιασύνη οι και οι νέες ευθύνες μας κάνουν να μοιάζουμε αφιλόξενοι. Σας ευχαριστώ για τη διακριτική σας αγάπη!

@ kapsokalyvas

Όπως ξέρετε πολύ καλύτερα από εμενα, κάποτε τα "κουτσοδούλια" είναι όλο το κείμενο!!!

An-Lu said...
"Γλυκιά μου Παράγραφε,
δεν σε ξέχασα, ψάχνω ακόμα αυτό που σου είχα πει σε προηγούμενο σχόλιο.
Περισσότερα σε μέιλ προσεχώς."
--------------------
Κι εγώ, αν και αργεί λιγάκι, αναμένω να σου στείλω κάτι σπέσιαλ! Πώς θα μπορούσα να σε ξεχάσω;

anke said...
"Αγαπητη paragrafos σημερα ηρθε η ταινια και σε μας. Να εισαι καλα.
Το βραδακι θα την δουμε. "
-------------------------
Αννα και Σταυρο, αν δεν αντέξετε να τη δείτε δεν πειράζει. Αν δεν αντέξετε επίσης να κάνετε και σχόλια μετά, πάλι δεν πειράζει.
Με αγάπη - Α.

@ cyberlaika said...

Αγαπητή φίλη, επειδή είσαι καθ ύλην αρμόδια (οικογένεια, ψυχολογία κλπ) θα μας ενδιέρε η γνώμη σου και τα σχόλιά σου για την ταινία, αν και όταν και εφόσον θελήσεις να πεις κάτι.

@ synas

σας άτακτη έφηβη... Υπήρξα κάποτε και... άτακτο παιδί!


Με πολλή αγάπη για όλους σας

Παράγραφος

Eleni63 είπε...

Τόσες μέρες περιμένω και ακόμη κανένα καινούργιο κείμενο...

Artanis είπε...

Ήρθε, ήρθε!!!!
Τα e-mail μου σου ήρθαν, σου ήρθαν;

Καλό μήνα, γλυκιά μου!

Eleni63 είπε...

Να ευχαριστήσω και εγώ δημοσίως για το DVD. Ακόμη δεν το είδα! Σκέπτομαι όμως πού να το προωθήσω σιγά σιγά. Ειδικά σε ανθρώπους που το έχουν και πρακτικά ανάγκη. Αλλά από την άλλη μεριά, υπάρχει ο φόβος, ιδίως όταν κάποιος πονάει μήπως θεωρήσουν ότι κάνεις τον έξυπνο. Τι λέτε? Ασε τους γιατρούς. Θα μπορούσαν να διαμαρτυρηθούν ότι θέτεις σε κίνδυνο κόσμο.

paragrafos είπε...

@ Eleni63

Εκλεκτή μου Ελένη,
έχω βάλει στο μάτι ένα παλιό κείμενο και το φροντίζω λίγο, αλλά δεν με αφήνει η προπαρασκευή για τη φθινοπωρινή καμπάνια υπέρ των ατόμων με επιληψία.

Artanis said...
"Τα e-mail μου σου ήρθαν, σου ήρθαν;"
-------------
Καλη μου, Artanis, για κάθε ιμέιλ σου που έλαβα, έστειλα και απάντηση. το πρόβλημα είναι ότι εσύ δεν έλαβες τα δικά μου ιμέιλς! Άρα δεν ξέρω κι έγω΄πόσα ιμέιλς μου έστειλες!!!
Τι κάνουμε τώρα;


Eleni63 said...
"Αλλά από την άλλη μεριά, υπάρχει ο φόβος, ιδίως όταν κάποιος πονάει μήπως θεωρήσουν ότι κάνεις τον έξυπνο. Τι λέτε? Ασε τους γιατρούς. Θα μπορούσαν να διαμαρτυρηθούν ότι θέτεις σε κίνδυνο κόσμο. "
--------------
Καλή μου Ελένη,
Ο διευθυντής της παιδονευρολογικής κλινικής στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία", ο κύριος Κοβάνης, τα τελευταία τρία τέσσερα χρόνια εφαρμόζει την κετογενική δίαιτα. (Να και η επίκληση στην αυθεντία).


Με πολλή αγάπη

Α.

Artanis είπε...

Παράγραφέ μου, σου έστειλα δύο e-mails, το ένα 29/6 και το άλλο 30/6. Μπορείς να τα ξαναστείλεις και στις δύο διευθύνσεις, να είμαστε σίγουρες;

paragrafos είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ DVDs

1. Επαναλαμβάνω: όποιος θέλει, μου στέλνει μέσω ιμέιλ μια διεύθυνση ή ταχ. θυρίδα και του ταχυδρομώ το DVD με την ταινία για την επιληψία (με πρωταγωνίστρια τη Μέριλ Στρηπ και σκηνοθέτη τον Τζιμ Αμπραχαμς)

2. Επειδή ενδέχεται κάποια DVDs (δεν πρόλαβα να τα ελέγξω όλα) να είναι ελαττωματικά, αν δείτε (όσοι τα παραλάβατε) ότι κάτι δεν πάει καλά, ενημερώστε με ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ προκειμένου να σας στείλουμε άλλο, ελεγμένο.

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ:

Μη διστάσετε να με ενημερώσετε, χάρη θα μας κάνετε!

με πολλή-πολλή αγάπη

Παράγραφος

paragrafos είπε...

Artanis said...
"Παράγραφέ μου, σου έστειλα δύο e-mails, το ένα 29/6 και το άλλο 30/6. Μπορείς να τα ξαναστείλεις και στις δύο διευθύνσεις, να είμαστε σίγουρες; "
----------------------------
Καρδούλα μου,

τα έλαβα και τα δύο. Στου έστειλα απαντήσεις. Τις συνοψίζω:

Ο Κυπριακός Συνδεσμος Στηριξης Ατομων με Επιληψια δικαιούται δωρεάν ιστοσελίδα. Εν αναμονη αυτής της εξέλιξης, κρατάω όλες τις εισηγήσεις σου για να δουμε πώς θα τις εφαρμοσουμε κατευθείαν στην Ιστοσελιδα μας!!!

Σε παρακαλώ, στείλε μου και τις δυο ιμέιλ-διευθύνσεις σου, για να δοκιμάσουμε να δουμε ποια δουλεύει και ποια όχι.

Σ΄ αγαπώ

Σ΄ευχαριστώ

η φιλη σου

Α.

paragrafos είπε...

harry reloaded said...
"(...)Ο Κοβανης πρεπει να ειναι τουλαχιστον μπεσαλης,λογω προφανους εθνικ καταγωγης."

---------------------------

Κύριε Χάρρυ,

το καλό με την Αθήνα είναι ότι τώρα και εκεί ο κος Κοβάνης υποστηρίζει (τουλάχιστον θεωρητικά) την ΚΕΤΟΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ.

Δυστυχώς αυτό το πληροφορηθήκαμε στην... Αμερική!!!

Επίσης, πολλά παιδιά που τώρα πια μεγάλωσαν (πάνω από είκοσι χρονών είναι τώρα) πνεουν μέναια κατά του κου Κοβάνη γιατί τα είχε καταδικάσει σε ένα σωρό αχρείαστα φάρμακα και αναγκάστηκαν να... ανακαλύψουν μόνα τους τη ΔΙΑΙΤΑ.

Και το παράπονό μου:

Γιατί εμάς μας αφήσανε σχεδόν τρία χρόνια στο έλεος των φαρμάκων και δεν μας λέγανε τίποτε για τη δίαιτα; Έπρεπε δηλαδή το παιδί να πλησιάσει στο θάνατο, να φτάσει και να ξεπεράσει τις 100 κρίσεις την ημέρα και να αναγκαστούμε μόνοι μας να τρέμουμε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για να ανακαλύψπουμε κάτι που τυπικά γνώριζαν όλοι στη Ευρώπη και κανείς δεν μας το έλεγε;

Δεν θέλω να σας χαλάσω τις διακοπές!

Σκέφτομαι όμως τόσα και τόσα παιδάκι στην Ευρώπη που τα παραγεμίζουν με ένα σωσό άχρηστα φάρμακα και δεν οι γονείς τους δεν ξέρουν τίποτε για τη δίαιτα...

Μπαίνω για λίγο στη θέση τους και ... εξαγριώνομαι

Σας ευχαριστώ, κύριε Χάρρυ, που έρχεστε από εδώ και αγγίζετε τις ευαίσθητες χορδές του μπλογκ μου.

Άλλωστε, και τα κείμενα που γράφω αυτόν τον σκοπό έχουν τώρα πια: να παίξουν το λόγο του "κράχτη" υπέρ του αγώνα μας για τη στήριξη ατόμων με επιληψία.

Το τραγικό όμως είναι, ότι με ελάχιστες εξαιρέσεις, τα περισσότερα άτομα με επιληψία φοβούνται να μιλήσουν στο μπλογκ, προτιμουν το ιμέιλ. Ετσι για να καταλάβετε τι σκατά κοινωνία είμαστε!!! Εσείς βέβαια το ξερετε καλύτερα από εμάς. Πολεμάτε τον ρατσισμό με όλο σας το είναι.

Αν δεν έχετε διαθέσιμη την εν λόγω ταινία, θα σας ήμουν ευγνώμων αν μου στέλνατε με ιμέιλ την ταχ. θυρίδα σας ή τη διεύθυνσή σας.

Με αγάπη

Παράγραφος

paragrafos είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Οφειλω και δημόσια να ευχαριστήσω το φίλο μας (καταξιωμενο μεταφραστή - και όχι μόνο) κυριο ΤΑΚΗ ΑΛΕΒΑΝΤΗ που έχει προθυμοποιηθεί να μας συνδράμει στη μετάφραση των διαλόγων της ταινίας (για την επιληψία) και του κειμένου του ντοκυμαντέρ (επίσης για την επιληψία) που έχει σκηνοθετήσει ο Τζιμ Αμπράχαμς και μας έχει παραχωρήσει δωρεάν τα δικαιώματα.

Οφείλω επίσης να πω ότι ο κυριος Τάκης Αλεβαντής βρίσκεται στο πλευρό του αγώνα μας (οικογενειακού αρχικά, και κοινωνικά τώρα) από την αρχή. Πάντα διακριτικός και πάντα ουσιώδης αναλαβμάνει πρωτοβουλίες που διαρκώς μας ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ.

Εκ μέρους του ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΠΙΛΗΨΙΑ εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες μας προς τον κο Τάκη Αλεβαντή ο οποιος παρ΄ όλες τις τόσες οικογενειακές και επαγγελματικές του υποχρεώσεις, συνεχώς είναι δίπλα μας.

Έύχομαι ο "αδελφός" σύλλογος στην Ελλάδα κάποτε να κινητοποιηθεί προκειμένου να αξιοποιήσει το τεράστιο απόθεμα σε εθελοντές και πόρους που διαθέτει η χώρα και να πραγματοποιήσει μια παρόμοια καμπάνια (ενημέρωση για την επιληψία) που ετοιμάζουμε κι εμείς για το Σεπτέμβρη.

Με ευγνωμοσύνη και αγάπη

Α.

paragrafos είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Οφειλω και δημόσια να ευχαριστήσω το φίλο μας (καταξιωμενο μεταφραστή - και όχι μόνο) κυριο ΤΑΚΗ ΑΛΕΒΑΝΤΗ που έχει προθυμοποιηθεί να μας συνδράμει στη μετάφραση των διαλόγων της ταινίας (για την επιληψία) και του κειμένου του ντοκυμαντέρ (επίσης για την επιληψία) που έχει σκηνοθετήσει ο Τζιμ Αμπράχαμς (ο οποίος μας έχει παραχωρήσει δωρεάν τα δικαιώματα).

Οφείλω επίσης να πω ότι ο κυριος Τάκης Αλεβαντής βρίσκεσται στο πλευρό μας απο την αρχή. Πάντα διακριτικός και πάντα ουσιώδης αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που διαρκώς μας ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ.

Τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους του ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΠΙΛΗΨΙΑ εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες μας προς τον κο Τάκη Αλεβαντή ο οποιος παρ΄ όλες τις τόσες οικογενειακές και επαγγελματικές του υποχρεώσεις μας παραστέκεται στον αγώνα μας ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ.

Έύχομαι ο "αδελφός" σύλλογος στην Ελλάδα κάποτε να κινητοποιηθεί προκειμένου να αξιοποιήσει το τεράστιο απόθεμα σε εθελοντές και πόρους που διαθέτει η χώρα και να πραγματοποιήσει μια παρόμοια καμπάνια (ενημέρωση για την επιληψία) που ετοιμάζουμε κι εμείς για το Σεπτέμβρη.

Ό,τι έχουμε κανει εδώ στην Κύπρο, τα παραχωρούμε εντελώς δωρεάν και στον ΕΛΛΝΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΠΙΛΗΨΙΑ.


Με ευγνωμοσύνη και αγάπη

Α.

ΥΓ. Φίλε Τάκη, έχουμε ανάγκη από εθελοντές σαν και σένα! Αν όμως σεβαστούμε την αρχή σου "κάνε το καλό και ριξτο στο γυαλό", πώς στην ευχή θα βρούμε άλλους το ίδιο πολύτιμους φίλους και εθελοντες;

Ξανά με απέραντη αγάπη και ευγνωμοσύνη

Α.

paragrafos είπε...

harry reloaded said...
"Να στειλω διευθυνση,μονο αν μου δωσετε αρ. λογαριασμου για τα εξοδα αποστολης,χώρια που θα σας βαλω & σε κοπο. "
------------------------
Κύριε Χάρρυ,

Τα "έξοδα αποστολής είναι μηδαμινά" (μία κυπριακή λίρα - ενάμισι ευρώ περίπου) και τα έχει αναλάβει εθελοντής ευκατάστατος που παραπονέθηκε ότι τα έξοδα μέχρι τώρα δεν φτάνουνε ούτε για ένα... κέρασμα!!!

Αφού λέμε δωρεάν, το εννοούμε! Αν ενδώσω σε σας πώς θα νιώσουνε οι άλλοι;

Αν όμως θέλετε να εισφέρετε στον αγώνα μας, υπάρχει τρόπος, φτάνει να κάνετε λίγο υπομονή.

Από την άλλη, αν επιμένετε, δώστε ένα μικρό ποσον στον Ελληνικό Σύνδεσμο Ατόμων με Επιληψία και είμαστε... πατσι! Τι εδώ, τι εκεί.

Με πολλή αγάπη

Παράγραφος

paragrafos είπε...

harry reloaded said...
Και εδω & εκει.
-----------------------------

Τέλος, αν θέλετε, εννοείται ότι μπορείτε (και εσείς και όλοι όσοι επιθυμούν) να διατηρήσετε την ανωνυμία σας! Βάλτε το νικ σας, βρείτε μια φιλική διεύθυνση ή ταχ. θυρίδα και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Όσο για τα δικά μου στοιχεία και την εχεμύθειά μου, πέραν της δικής σας καλής πίστης, υπάρχουν και μερικοί "επώνυμοι" συν-μπλογκίτες που μάλλον μπορούν να τα εγγυηθούν.

Κύριε Χάρρυ, ειδικά εσείς πολύ θα ήθελα να έχετε την ταινία. Είστε από τους λίγους που διέθεταν μια δική τους ενημέρωση και μάλιστα πολύ πιο "ιατρική" από τη δική μου.
Επιπλέον δείξατε ένα αξιοσημείωτο ενδιαφέρον που μου έδωσε την ευκαιρία να πώ ξανά αρκετά πράγματα για τη κετογενική δίαιτα. Για να μη σας πω ότι εξαιτίας σας την λέω και σωστά: ΚΕΤΟΓΕΝΙΚΗ δίαιτα, όπως τη λένε και στο Παν/μιο Θεσ/κης.

ΥΓ. Και μην ανησυχείτε, δεν θα παρεξηγήσω την επιθυμία σας να παραμείνετε "ανώνυμος".

Με πολλή αγάπη

Παράγραφος

exilio είπε...

Aγαπητή Παράγραφος

έχω καιρό να γράψω εδώ αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε παρακολουθούσα ότι έγραφες.Μ'αρέσει που επέστρεψες δυναμικά!Θέλω να ελπίζω ότι όλα πηγαίνουν προς το καλύτερο!

Πάντα σε σκέφτομαι..

Με εκτίμηση
Το προβατάκι..μπεε!

υ.γ(πάω να στείλω μέιλ:)) )

paragrafos είπε...

@ MouToN

Προβατάκι, απάντησα στο ιμέιλ σου. (Μη με στεναχωρείς, στείλε τώρα τη διεύθυνση. Αλλο να βρεις την ταινία σε μια χιλιοπαιγμένη βιντεοταινία κι άλλο να τη δει σε φρέσκο DVD. Περιμένω!!!


@ poly sovara pragmata

Ισχύει για για σας η ανακοίνωση που έχω. (Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια - καλως ήλθατε)


Με πολλή αγάπη

Παράγραφος

Αλεξία Ηλιάδου (synas) είπε...

Καλή εβδομάδα, Παράγραφε!

paragrafos είπε...

synas said...
Καλή εβδομάδα, Παράγραφε!
------------------------------
Ευχαριστώ, synas, επίσης!

Με αγάπη

Α.

paragrafos είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΝΕΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ
-----------------------------

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη μεγάλη ανταπόκριση. (Επιτέλους, η μηχανή πήρε μπροστά!)

Να είστε όλοι/ες βέβαιοι/ες ότι θα παραλάβετε το dvd, μια βδομάδα μετά την αποστολή της διεύθυνσής σας.

Η δωρεάν διανομή συνεχίζεται και θα συνεχίζεται και θα συνεχίζεται!

Επαναλαμβάνουμε,

Όσοι θέλετε την ταινία, σας εκλιπαρούμε, μη διστάζετε: τώρα αμέσως στείλτε την διεύθυνσή σας ή την ταχ. θυρίδα σας, με ή χωρίς όνομα, και θα σας ταχυδρομήσουμε εντελώς δωρεάν το DVD!

Παρένθεση: εκείνο που μας εξέπληξε ευχάριστα είναι και η μεγάλη προσφορά εθελοντικής βοήθειας από την Κύπρο και την Ελλάδα.

Επειδή ακόμα η υποδομή μας είναι φτωχή, μας είναι αδύνατον να απορροφήσουμε τόσους εθελοντές!

Όποιος όμως επιμένει να βοηθήσει και θέλει πραγματικά να βοηθήσει, υπάρχει, για την ώρα, ενας απλός και πρακτικός τρόπος: ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΟ DVD KAI ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΟΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ είτε για οικογενειακή είτε για μαζική παρακολούθηση.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

ΜΕ ΑΓΑΠΗ

Α.

lemon είπε...

Αχ καλή μου, που κάνεις όλα αυτά, ΚΑΙ ζητάς και συγνώμη που δεν μπορείς να επισκέπτεσαι τα βλογ μας, αχ..!!
Να είσαι καλά, να προσέχεις λίγο και την παράγραφο, μην την πολυκουράζεις, ε?
Σας φιλώ πολύ και τους τρείς σας
:)))

paragrafos είπε...

lemon said...
Αχ καλή μου, που κάνεις όλα αυτά, ΚΑΙ ζητάς και συγνώμη που δεν μπορείς να επισκέπτεσαι τα βλογ μας, αχ..!!
Να είσαι καλά, να προσέχεις λίγο και την παράγραφο, μην την πολυκουράζεις, ε?
Σας φιλώ πολύ και τους τρείς σας
:)))
----------------------------------

Καλή μου Λεμονίτα,

η κατανόησή σου είναι βάλσαμο!!!

σ΄ αγαπώ
σ΄ αγαπώ
σ΄ αγαπώ

Α.

Υ.Γ Περιμένω τη διεύθυνση (με ιμέιλ) για να σου στείλουμε DVD. Μην αργείς!

Artanis είπε...

Είσαι καλάάάάάά;;;;;;;;; Έχεις να γράψεις δύο μέρες και δεν τα πήρα η-μέλια και δεν ξέρω κι αν τα έστειλες και το καλό που σου θέλω να ξεκουράζεσαι και γι αυτό δεν μας γράφεις. Άντε τώρα! Που 'σαι;!

paragrafos είπε...

@ Artanis said...
"Είσαι καλάάάάάά;;;;;;;;; Έχεις να γράψεις δύο μέρες και δεν τα πήρα η-μέλια και δεν ξέρω κι αν τα έστειλες και το καλό που σου θέλω να ξεκουράζεσαι και γι αυτό δεν μας γράφεις. Άντε τώρα! Που 'σαι;!"
----------------------------

Αγαπημένη μου Artanis,

είμαστε μια χαρά! (τρέχουμε λίγο να προετοιμασίες για την καμπάνια)

Τα ιμέιλ σου τα έχω λάβει ΟΛΑ!!! Ιδίως στην "άλλη" διεύθυνση, ξέρεις...

Τελικώς, το πρόβλημα βρίσκεται στο δικό σου ιμέιλ. Σου έχω απαντήσει σε ΟΛΑ ΤΑ ΙΜΕΙΛ ΣΟΥ και δεν έχεις λάβει καμιά απάντηση!!! Τι φταίει; Νομίζω εσυ, καρδουλα μου, έχεις πολύ περισσότερες γνώσεις από εμένα σε αυτά τα πράγματα για να το διοθρώσεις.

Ήθελα να σου πω ότι η κόρη μου έχει μια πλαστική κιθάρα την οποία δεν αποχωρίζεται ΠΟΤΕ, κι ότα λέω ποτέ, το εννοώ: ακόμα και στην τουάλέτα, έχει την κιθάρα μάζί της!

σ΄ αγαπώ

Αναμένω νέα σου

πολλά φιλιά

Α.

paragrafos είπε...

harry reloaded said...
ΔΕν μπορω να βγω στο ημεηλ,αντικειμενο παρεληφθη,ευχαριστω.
--------------------------

Εγώ ευχαριστώ, κύριε Χάρρυ!

Ό,τι δείτε εκεί μέσα, πολλαπλασιάστε το επί δυομισι χρόνια και θα πάρετε μια ιδέα για το τι τραβήξαμε!

Και αυτό με τσαντίζει περισσότερο: αν υπήρχε ένας άνθρωπος να μας πει δυο κουβέντες για την ΚΕΤΟΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΙΑΤΑ, ούτε εμείς θα βασανιζόμασταν ούτε το παιδάκι μας θα ήτανε φυτό από τα φάρμακα και τις κρίσεις, συνεχως επί 35 μήνες και στην πιο κρίσινη ηλικία (έξι μηνών έως τριών ετών και κάτι).

Με αγάπη

Α.

exilio είπε...

Μουσικός η μικρή!!Μην το αφήσετε...μπορεί να έχει ταλέντο!!:)

Καλημέρες!

paragrafos είπε...

MouToN said...
Μουσικός η μικρή!!Μην το αφήσετε...μπορεί να έχει ταλέντο!!:)

Καλημέρες!
------------------

Καλή σας μέρα!

Για μουσικός, δεν ξέρω. Μουσικόφιλη, σίγουρα.

Φιλιά

Με αγαπη

Παράγραφος

apousia είπε...

Δεν ξέρω γιατί εξαφανίστηκε το σχόλιό μου.
Συγγνώμη που το ξαναγράφω και ενοχλώ.
Να πω μόνο,πως το παρέλαβα κι εγώ κι είμαι βαθύτατα υπόχρεη!

Σε φιλώ.
Η φίλη σου.

paragrafos είπε...

apousia said...
Δεν ξέρω γιατί εξαφανίστηκε το σχόλιό μου.
Συγγνώμη που το ξαναγράφω και ενοχλώ.
Να πω μόνο,πως το παρέλαβα κι εγώ κι είμαι βαθύτατα υπόχρεη!

Σε φιλώ.
Η φίλη σου.
---------------------

Καρδούλα μου, καλημέρα,

δυστυχώς μερικές φορές τα σχόλια έρχονται διπλά ή... καθόλου! Όποιος όμως επιμένει, νικα!

Επειδή το φιλμ είναι καταθλιπτικό, δεν χρειάζεται να το δεις ολόκληρο. Αν το αντέχεις, καλώς, αλλιώς άφησέ το για αργότερα.

Σκέψου, ο καλός μου δεν μπόρεσε να το δει - κι ούτε ποτέ θα μπορέσει, μου είπε.

Σ΄ αγαπώ πολύ

η φίλη σου

Α.


ΥΓ. Πώς είναι δυνατόν, καλή μου, να "ενοχλείς"; Πώς; (σε φιλώ ξανά!)

paragrafos είπε...

Κάτι καινούργιο:

Έλαβα ένα ιμέιλ απο μια συμπαθέστατη επισκέπτρια του μπλογκ εκ Γαλλίας. Έχει ένα γλυκύτατο και δημοφιλέστατο όνομα!

Με παρακάλεσε να στείλω ένα αντίγραφο στην οικογένεια μιας φίλης της, στην Τουρκία. Αμέσως προθυμοποιήθηκα και μάλιστα η φίλη της φίλης μας μου έστειλε χαιρετισμούς και στα τουρκικά! (πολύ τις ευχαριστώ και τις δυο)

"Δεν στέλνουμε από εδώ (Κύπρο) γράμματα στην Τουρκία. Δεν μας αναγνωρίζει", είπε ο υπάλληλος και πρόσθεσε: "Υπάρχει όμως τρόπος: εμείς τα στέλνουμε στην Αθήνα και η Αθήνα τα στέλνει από εκεί σαν "δικά" της"!!!

Τελικά, άμα θέλουν οι άνθρωποι, βρίσκουν τρόπο να εποικοινωνούν.

Αυτά για την αλληλογραφία με την Τουρκία.

Ας ελπίσουμε, τουλάχιστον η ταινία να βοηθήσει κι εκείνη την οικογένεια.

Mε αγάπη

Παράγραφος

paragrafos είπε...

harry reloaded said...
"Θα μας ενδιεφερε,ειτε εδω ειτε στο...κυριως μπλογκ,να μαθουμε τις απαγορευσεις των καθεστωτων"

-------------------------------

Επειδή οφείλω να είμαι αντικειμενική, δεν πρέπει να βιαστώ. Σύντομα όμως, κύριε Χάρρυ, θα δώσω λεπτομέρειες.

Με εκτίμηση και αγάπη

Α.

Artanis είπε...

Καλημέρα σας, Παράγραφέ μου. Πήρα αυτό που μου έστειλες! Σε φιλώ!

paragrafos είπε...

Artanis said...
Καλημέρα σας, Παράγραφέ μου. Πήρα αυτό που μου έστειλες! Σε φιλώ!

08 Ιούλιος, 2006 13:25
------------------------
Εγώ σ΄ ευχαριστώ!

Αλήθεια, τι έγινε με το ιμέιλ που σου έστειλα σήμερα; Το έλαβες;

Με αγάπη

Παράγραφος

paragrafos είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ dvdS και δεν έχουμε άλλες "διευθύνσεις".

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΑς ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕ ΙΜΕΙΛ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.

ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

-----------------------------


ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

Η δωρεάν διανομη των DVDs συνεχίζεται κανονικότατα.

Παρακαλείσθε - αφήστε τις ντροπες -να μας στειλετε με ιμέιλ την ταχ. διεύθυνση ή θυρίδα σας με το όνομά σας ή το νικ σας κι εμείς αμέσως θα ανταποκριθούμε.

Επαναλαμβάνω: τα έξοδα αναπαραγωγής (που είναι νόμιμη, έχουνε τα δικαιώματα) και τα έξοδα αποστολής τα έχει αναλάβει ευκατάστατος κύπριος εθελοντής και επιμένει ότι η συμβολή του είναι για την ώρα πενιχρή αφού η αναπαραγωγή είναι σχεδόν δωρεάν και η τα έξοδα αποστολής λιγότερο από ενάμισι ευρώ το ένα!

Αναμένουμε τις διευθύνσεις σας!

Με αγάπη

Παράγραφος

Unknown είπε...

ΓΙΑ ΣΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕς ΑΝΑΓΚΕς ΕΙΜΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΟ ΕΧΩ ΕΓΚΕΦΑΛΗΚΙ ΠΑΡΑΛΗΣΗ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΠΕΡΠΑΤΙΣΩ ΣΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΕΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ

paragrafos είπε...

Αγαπητή Ραφαέλα,

Αν μπορείς στείλε μας τα στοιχειά σου στη ηλ διεύθυνση:
paragrafos@cytanet.com.cy

Θέλουμε να επικοινήσουμε μαζί σου.

Σ΄ ευχαριστούμε πολυ!


Με αγάπη

Αντιγόνη