Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2006

Η Κετογενική Δίαιτα στην πράξη

Εάν επιθυμείτε να δείτε πώς εφαρμόζεται (ακριβώς) η Κετογενική Δίαιτα στην περίπτωση της κόρης μας, σας παρακαλούμε πηγαίνετε στο άλλο μπλογκ μας, στη σελίδα:

http://epilhpsia.blogspot.com/2006/09/blog-post.html

Με αγάπη

Παράγραφος

7 σχόλια:

paragrafos είπε...

Τυχόν σχόλιά σας μπορείτε να αφήνετε στο άλλο μπλογκ που έχει τις λεπτεμέρειες της δίαιτας.

Αν όμως θέλετε να αφήσετε κι εδώ κάποιον σχόλιο, θα το διαβάσουμε με μεγάλη μας χαρά!

Με αγάπη

Παράγραφος

Αλεξία Ηλιάδου (synas) είπε...

Μπράβο, ρε Παράγραφε! Χρειαζόταν αυτό, γιατί εδώ μπερδευόταν και μ' αλλα θέματα. Με 'γεια! Θα βοηθήσετε πολύ κόσμο, είναι σίγουρο...

paragrafos είπε...

@ synas

Η δική μας προσπάθεια είναι πολύ ερασιτεχνική. Ετοιμάζουμε κάτι περισσότερο "επαγγελματικό" με την αρωγή ενός "θεσμικού" φορέα. Ας ελπισουμε ότι θα τα καταφέρουμε.

Με πολλή αγάπη

Α.

paragrafos είπε...

harrygreco said...
Αμα αρχισεις το ασυρματο,δεν σταματας ευκολα...Προτεινω ενοποιηση των 2 μπλογκς,για να μην μπερδευομαστε
----------------------
Μάλλον έχετε δίκιο. Θα συνεχίσω εδώ. Ομως τα επί της επιληψίας και μονο θα τα προσθέτω και εκεί. Ισως κάποιος να θέλει να δει λίγα για την επιληψία δίχως να "εμπλακεί" στις δικές μου προσωπικές περιπέτειες. Αυτός ήταν ο λόγος που προσπάθησα να τα ξεχωρίσω.

Με αγάπη

Α.

paragrafos είπε...

(σχόλιο από το άλλο μπλογκ):
harrygreco said...
Ο Εημπ μπορει & να εχει 50- 100 εκ. περιουσια αλλα ειναι στο αμερ στυλ καταδεκτικος. Ειναι φανερο οτι επικρατει μεσαιωνικος ρατσισμος . Πολλοι γονεις ισως & να προτιμουσαν...να μη το πω,για να απαλλαγουν απο το " αρρωστο " παιδι τους. Παντως,ειστε στη πρωτοπορια,οπως & ο Τσαβεζ στο...χιουμορ. Ολα θα πανε καλα. Η ασυρματη Βοδι μου ερχεται ,στο παγιο ,περιπου Ε 5 /ωρα. Οχι & ασχημα. Τερμα τα καλωδια,η εξαρτηση & το ξεβολεμα. Πολιτισμος
------------------------

Ο κος Τζιμ είναι γνήσιο ΚΑΛΟΣ αμερικανός. Απλός άνθρωπος αλλά καλλιεργημένος, πάμπλουτος αλλά ευπροσήγορος. Εχει αφοσιωθεί στην υπόθεσή μας αλλά είναι μόνος. Παρά ταύτα έχει κάνει σπουδαία δουλειά με την ταινία του. Και το γεγονός ότι η Κετογενική Δίαιτα είναι αποδεκτή (άσχετα ένα την υπονομεύουν πολλοί) είναι δικό του, κατά δικό του επίτευγμα.

Αν είχαμε χρήματα θα κάναμε κι εμείς ό,τι και ο κος Τζιμ. Εκείνος έκανε το Τσάρλυ Φαουντέισν εμείς ίσως κάποτε κάνουμε το Μ-Φ Φαουντέισν. Για την ώρα δεν μπορουμε, είμαστε πνιγμένοι στα καθημερινά και στα διαδικαστικά του Κυπριακου Συνδέσμου. Εντος των επομέννω όμως δυο ή το πολυ τριών εβδομάδων, θα πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας: θα κανουμε γενική συνέλευση και θα χαράξουμε νέα πορεία ως Σύνδεσμος. Ιδωμεν.

Με αγάπη

Α.

Aphrodite είπε...

Παράγραφε, οκ με το η-μαιηλ που σου έστειλα?
:(

paragrafos είπε...

Καρδούλα μου, καλησπέρα σου.

Από χτες έφυγε η παραμάνα μας για Θεσ/κη (είναι ποντιακής καταγωγής και πάει να φτιάξει τα χαρτιά της) και για καμιά δεκαριά μέρες (έχουμε πάρει άδειες, βεβαια, αλλά...) είμαστε φουλ τάιμ με το κουκλί. Πήρε πολύ θάρρος, τρέχει και πέφτει μετα γόνατα. Τουλάχιστον έμαθε να προστατεύει κάπως το κεφάλι.

Περιμένω να μου δείξει ο Κ πώς στην ευχή βρίσκω τη συνημμένα!

Ηλθε το μέιλ σου, ήλθε και η κριτική, σύντομα θα τη διαβάσω μόλις απεμπλακούν τα συνημμένα στο μέιλ μου.

Εν τω μεταξύ, ένα έχω να πω: είμαι σίγουρη ότι η κριτική σου θα είναι ΤΕΛΕΙΑ!

Φιλάκια με όλη μας την αγαπη (οικογενειακώς)

η φιλη σου

Α.